PiaLK

"Aika outoa tuo Kokoomuksen toiminta taas!"

Niinhän siinä sitten kävi, että Kokoomus ei ole mukana hallitusneuvotteluissa, joita vetää Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne. Tämä kävi selväksi pari päivää sitten. Suomeen ollaan nyt synnyttämässä vihervasemmistolaista sosialistihallitusta.

Ainakin virallisesti suurin syy Kokoomuksen ulosjäämiselle on se, että käsityksemme Suomen työllisyys- ja taloustilanteesta olivat lopulta liian erilaiset. Korostimme sitä, että työllisyysaste on nostettava 75 prosenttiin ja että talouden on oltava ylijäämäinen vuonna 2023, kun kausi päättyy. Myös kestävyysvajeen hallinnalle oli tavoite, samoin kuin kokonaisveroasteen pitämiselle kurissa.

Todelliset syyt ulosjäämiselle ovat silti todennäköisesti muualla. Demareissa on varmaankin katsottu vaalituloksia historiassa taaksepäin ja todettu, että hiiskatin huonosti on yleensä käynyt demaripolitiikalle ja puolueen kannatukselle eduskuntavaaleissa sen jälkeen, kun Sdp on ollut kokoomuksen kanssa samassa hallituksessa. Ei kokkareita eikä sinipunaa, pliis!

Viikko sitten perjantain istunnon jälkeen tilapäisenä puhemiehenä toimineelta Antti Rinteeltä jäi mikki vahingossa päälle. Ennen mikrofonin äkillistä sulkemista hän totesi närkästyneen oloisena vieressä olijoille, että ”aika outoa tuo kokoomuksen toiminta taas”. Silloinhan oli juuri puhuttu eduskunnan uudesta istumajärjestyksestä, jossa Perussuomalaiset siirrettäisiin salin oikeaan laitaan. Asia kuitenkin päätettiin yllättäen siirtää seuraavalle viikolle. 

Olen pannut merkille, että usein juuri tahattomasti tulee lausuttua se, mitä oikeasti ajattelee. Kaikilla meillä taitaa olla tästä kokemusta. Vahingossa auki jääneen mikin kautta paljastui ”peukku alaspäin” –tyyppinen viesti Kokoomukselle. Työpaikoilla on aina erilaisia jännitteitä erilaisten kuppikuntien välillä eikä eduskunta tietenkään poikkea niistä. Kyllähän me jokainen teemme mieluiten läheistä yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa muutenkin juttu luistaa ja arvomaailmat kohtaavat.

Se tietysti ihmetyttää, että Suomeen neuvotellaan nyt vihervasemmistolaista sosialistihallitusta, vaikka kansa ei ihan niin äänestänyt. Kun eduskunnan toiseksi ja kolmanneksi suurimmat puolueet Perussuomalaiset ja Kokoomus ovat nyt ulkona, niin mitähän äänestäjät tästä tykkäävät? Erityisesti ihmetyttää Keskusta. Puolue menetti 18 paikkaa ja kannatus laski 13,8 prosenttiin. Silti se on nyt käymässä hallitusneuvotteluja ja pohtii varmaan paraikaa omia henkilövalintojaan valtiovarainministeriksi jne. Herää kysymys, miten kaikki tämä vastaa kansalaisten käsitystä demokratian toteutumisesta? Mitä virkaa on vaaleilla, jos niiden tuloksella ei ole merkitystä?

Kokoomuslaisena kansanedustajana sopeudun kyllä nopeasti mahdolliseen uuteen asentooni oppositiopoliitikkona. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Jossain määrinhän se rooli on jopa helpompi kuin hallituspuolueessa. Saa kerrankin sanoa, mitä oikeasti ajattelee ilman, että täytyy miettiä, mitä kompromisseja tämänkin päätöksen taakse tarvittiin. Vaikka aikaa on jo kulunut vuoden 2011-2015 kuuden puolueen sateenkaarihallituksesta, niin kyllä sen muisto väijyy edelleen mustana pilvenä mielessä. Vasemmistoliitto ja toinen vasemmistopuolue Vihreät samassa hallituksessa kokoomuksen kanssa tarkoittivat sitä, että itsekin jouduin monta kertaa painamaan jaa-nappia, vaikka tiesin että tämä päätös ei ole hyväksi Suomelle. Näin varsinkin puolustuspolitiikan ja talouden puolella. Maamiinat ja Ottawan sopimus, jos muistatte?

Mutta takaisin hallitusneuvotteluihin. Olen huolissani Suomen suunnasta. Kuka ne sinänsä hyvää tarkoittavat eläkeläisille luvatut vappusataset ja muut Sdp:n vaalilupaukset maksaa? Tavallinen työssäkäyvä keskiluokkainen opettaja tai yrittäjäkö? Sekö joka nytkin jo maksaa suurimman osan hyvinvointivaltion kustannuksista?  Mitkä kaikki verot nousevat? Paljonko valtio velkaantuu lisää meidän lastemme piikkiin?
 
Tänään eduskunnan täysistunnossa oli puheenaiheena vaalirahoitus ja yhtenä osa-alueena ammattiyhdistysliikkeen erittäin mittava vaalituki vasemmiston kansanedustajaehdokkaille.  Tämä sama ammattiyhdistysväki, kuten SAK, näkyy nyt hallitusneuvottelukuvissa Antti Rinteen vierellä lobbareina. He eivät ole suinkaan neuvottelusalien käytävillä, vaan suoraan pöydissä kirjoittamassa hallitusohjelmaa.
 
Ammattiyhdistysliikkeen vahva kädenjälki hallitusohjelmassa ei lupaa hyvää työmarkkinoiden joustavuuden kannalta. Ja joustavuutta me nimenomaan tarvitsisimme. 75 prosentin työllisyysasteeseen pääsy tarkoittaa 70 000 – 90 000 uutta työpaikkaa. Ne eivät synny itsestään, etenkään jos talouskehityksen uhkakuvat toteutuvat huonoon suuntaan.

Keskustalle yksi kynnyskysymyksistä hallitukseen menosta oli maakuntamalli, jossa on 18 maakuntaa. Kun Vihreät ovat puolestaan aiemmin vaatineet maakuntaveroa näille 18 maakunnalle, niin toivoa sopii, että näitä kahta tavoitetta ei nyt soviteta yhteen. Siinä taas rokotettaisiin veronmaksajaa. Monenlaisia kauhukuvia on nyt ilmassa, mutta katsotaanpas mitä tuleman pitää, kun hallitusohjelma on valmis. Kaikenlaistahan voi vielä tapahtua.
 
Tänään sain uuden torkkupeiton työhuoneeseeni, mutta sille ei tule olemaan käyttöä. Oppositiossa ei ole todellakaan aikaa torkkua. Siellähän sitä vasta virkoaa!!
 

 
 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Eläkeläisellä ei ole mitään menetettävää. Kokoomusjohdolla eläkeläiseltä viedään viimeisetkin pennit kukkarosta.
Eli mieluummin sosiaali -kuin kokoomuspolitiikka jollei halua kuolla loppuunriistettynä, ihmisarvottomana Attendon hoivakodissa.

Ps. Meitä on muitakin eläkeläisiä kuin vanhuuseläkeläiset.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Voisin melkein lyödä vetoa että jos 0,7 hoitajamitoituksen kirjaaminen lakiin on Rinteen hallituksen ohjelmassa niin pitkällä ylimenokaudella. Siihen kun on laskettu tarvittavan yli 4000 hoitajaa lisää ja niitä ei ole. En valitettavasti löydä hakemaani kirjoitusta mutta yksi monista

https://www.kuntaliitto.fi/tiedotteet/2019/kyselyt...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kokoomuslaisen normaali huoli on keskituloiset ja yrittäjät, varsinkin suuryrittäjät.

Ei murhetta, vaikka heidän aikanaan lapsiperheköyhyys lisääntyi, ja toimeentuloasiakkaiden määrä on noussut niin paljon, että kelakin joutuu pyytämään lisää rahaa.

Tässä on se syy, miksi olette oppositiossa, kun tuijottaa vain valtiontalouden tasapainoa ja veroprosenttia, silloin unohtuu se köyhän ihmisen todellisuus.

Olen erittäin tyytyväinen, että kokoomus joutuu oppositioon, ei tee pahitteeksi, että hekin joutuvat nöyrtymään, eivätkä ole hallituksessa lisää kansaa kurjistamassa.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

" ,,,,syy, miksi olette oppositiossa, kun tuijottaa vain valtiontalouden tasapainoa ... unohtuu se köyhän ihmisen todellisuus."

Petteri, nyt sanoit väärin.
Köyhän ihmisen todellisuus toteutuu parhaiten
"tuijottamalla valtiontalouden tasapainoa."
Ts. pidetään pyörät pyörimässä.

Mistäs jaettavaa kenellekään löytyy, jos syödään siemenperunatkin?

Käyttäjän matomaagi kuva
P. G. Wihdinheimo

Sinänsä hassu argumentti ettei kansa saisi mitä äänesti. Suurin puolue johtaa hallitusneuvotteluita. Jos lisäksi katsotaan punavihreitten yhteenlaskettu mandaatti, niin siellä on jo lähes 40% kannatus. Keskustan, Persujen ja Kokoomuksen äänestäjät ovat sinänsä melko kaukana toisistaan, ainakin verrattain vasemmistoon. Yhtenäisin osa kansasta seisoi vaihtoehtoisen politiikan puolesta, katsotaan miten se onnistuu täydennettynä Keskustalla.

Kokoomus on varmasti valppaana antamaan kritiikkiä, mutta toivoisin suomalaisessa politiikassa löytyvän kärsivyyttä ainakin hallitusohjelman julkistamiseen asti. Suomen tulevaisuudella spekulointi on lähinnä huvittavaa, kun keskustelujen tuloksia ei vielä ole nähty.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kokoomus lihoo oppositiossa
Toivottavasti Suomi ei ole konkurssissa kuitenkaan seuraavan neljän vuoden jälkeen.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Ylipaino on merkittävä terveysriski...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Nokkeluutesi kärki osuu käyttämääni metaforaan sinänsä ymmärrettävästi, mutta se ei kumoa mitään, mitä viestitin.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #8

Painoa voi tulla lihaksista, ei läskistä.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

"Suomeen ollaan nyt synnyttämässä vihervasemmistolaista sosialistihallitusta."

Kaikki on suhteellista. Jos USA:sta katsottaisiin tähän suuntaan, jopa edellinen hallitus olisi ollut "vasemmistolainen".

Useimmat Suomessa ovat onneksi yhteiskuntavastuullisesti valveutuneita eli kukaan ei taida haluta suuria tuloeroja ja yhteiskunnan kahtiajakautumista USA:n tapaan.

Tai jos sinä haluat sitä, kerro se ihmeessä, sillä se todellakin vaikuttaisi mielipiteeseeni Kokoomuksesta puolueena.

Summa summarum: lopeta tuollaiset naurettavat heitot: "sosialistihallitus" - todellakin?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Just, sosialidemokraattisesta hallituksesta on on tietenkin puhe eikä sosialistisesta.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Suomen monessa mittarissa hyväksi todettu hyvinvointi yhteiskunta on luotu kokoomuksesta riippumatta. 70-luvulla kokoomus vastusti peruskoulua, tulos oli että saimme uudenlaisen, hyväksi todetun koulutusjärjestelmän, joka vei meidät huipulle.
Pikkuhiljaa, kun kokoomuksen vanhat jääräpäät jäivät eläkkeelle, alkoi sieltäkin suunnasta tulla järkeviäkin ja poterosta nostettiin päätä hieman ylös.
Mutta nyt ollaan taas järkyttyneitä että mukamas ainoa talouden päälle ymmärtävä puolue jätetään rannalle, voi Suomea, miten pärjätään ilman herra Orpoa ja eero lehtikin lopetti.
Voin kertoa että kokoomus meni täydellseen halpaan hallitusneuvotteluissa Orpon johdolla.
Meillä on varmaan katastrofi edessä ilman kokoomusta....liian kauan nuorkauppakamarinulikoitten valtaa tässä on katsottu.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Kokoomuksen ainoa talouspolitiikka on ollut vaihtoehdoton velkapolitiikka. Koko valtionvelka on Kokoomuksen aikaansaannosta. Puolueella on ollut pääministerin tai valtionvarainministerin salkku vuosikymmeniä. Ainoastaan Lipposen ja Niinistön aikana velka pieneni.

On suorastaan surkuhupaisaa, miten kokoomuslaiset huutavat velkapolitiikan perään niinkuin se olisi ainoa oikea.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Täyttä puppua tuo kommenttisi.

Nimenomaan vasemmisto on peräänkuuluttanut velkaantuneisuuden kasvattamista yhteiskunnan menojen rahoittamiseksi.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

En ole tätä kuuluttamista kuullut. Kokoomus on ollut hallituksessa aikas pitkän aikaa...ja velkaa on tullut. Mikä olisi Kuikan ratkaisu asiaan, yksityistetään kaikki? Jep jep.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #14

Jos et ole kuullut, niin se osoittaa valveutuneisuutesi vajavaisuutta. Vasemmistoliitto on nimenomaan ollut sitä mieltä, että velkaa pitää ottaa lisää yhteiskunnan menojen rahoittamiseksi.

Velkaa on tullut, koska yhteiskunnan menorakenne on mitoitettu vastoin kokoomuksen ohjelmaa. Jos yhteiskunnan menot olisi kalibroitu kokoomuksen diktaatilla, niin velkaa ei olisi tarvittu lisää lainkaan.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #15

Kalibroitu kokoomuksen diktaatilla? Jep jep. Niin varmasti. Vastaava diktaatti löytyy yhdysvalloista millä paljon enemmän velkaa joka suuntaan ja yhteiskunta ei toimi, jos vertaa vaikka edes Kanadaan, joka ymmärtää sanan sosialismi erillä tavoin kuin jenkit ja Kuikka.
Kokoomuksen diktaatit, mitä ne ikinä ovatkaan, eivät ikinä olisi vieneet meidät tähän hyvään yhteiskuntaan missä olemme. Otetaan siis rusinat pullasta, ollaan järkeviä.
Järkeviä tarkoittaa sitä että jopa joku Halla-Ahon juttu voi olla järkevä, Anderson saattaa puhua viisaita, sipilästä en tiedä mutta vaikka Kaikkonen voi olla ihan oikeassa jossain asiassa, Rinteelläkin ihan pointtia ja Haavistoa kannattaa kuunnella. Ja ottaa näistä ja mennään eteenpäin.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #15

"Nimenomaan vasemmisto on peräänkuuluttanut velkaantuneisuuden kasvattamista yhteiskunnan menojen rahoittamiseksi."

Ja oikeisto on sitten kiltisti sitä velkaa lisää ottanut.

"Vasemmistoliitto on nimenomaan ollut sitä mieltä, että velkaa pitää ottaa lisää yhteiskunnan menojen rahoittamiseksi."

Milloin Suomessa on viimeksi ollut Vasemmistoliittolainen pää- tai valtiovarainministeri valtionvelkaa kasvattamassa?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #18

Eikös edellistä hallitusta ole ennen kaikkea syytetty leikkauspolitiikasta. Velkaa on otettu lisää kuitenkin pitkin hampain, kun menopuolelta ei ole aivan tarpeeksi voitu karsia.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #15

Ja aivan hemmetisti naurattaa ”valveutuneisuutesi vajavaisuus”. Tuli lyseon patamusta lehtori mieleen...ei se silloin naurattanut.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

#12 Se on se ainoa.

Suosittelen opintomatkaa Kreikkaan.
Siellä puolet kansaa on työttömänä ja
toinen puoli myy rihkamaa turisteille.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Tulin juuri eilen Albaniassa Kreikkaan. Kyllä on eroa kuin yöllä ja päivällä. On täällä ainakin hotellit parempia kuin naapurimaassa. Autotkin uudempia.

Kauppa käy ja tavaraa riittää. Ihmiset ovat hyvin pukeutuneita ja ystävällisiä. Ei tämä miltään helvetiltä vaikuta.

Ruokakin on hyvää.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kokoomuksen olisi pitänyt saada enemmän ääniä ja suurempi eduskuntaryhmä. Nyt kävi näin; kiitos Hjalliksen irtioton.

Juha Sipilän takinkääntö on nopea ja perusteellinen. Kuinka tyytyväisenä hän myhäileekään Rinteen kabinetin kakkosmiehenä etuja jakelevan valtiovarainministerin roolissa, vain viikkoja päättäväisen ja tarkan talousmiehen tehtävän jätettyään!

https://www.seinajoensanomat.fi/sites/default/file...

Kohta minulta pääsee vihapuhe, joka saattaa myös toimia kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

Käyttäjän kapavalimaki kuva
Kari Välimäki

"Puolue menetti 18 paikkaa ja kannatus laski 13,8 prosenttiin. Silti se on nyt käymässä hallitusneuvotteluja ja pohtii varmaan paraikaa omia henkilövalintojaan valtiovarainministeriksi jne. Herää kysymys, miten kaikki tämä vastaa kansalaisten käsitystä demokratian toteutumisesta?

Kovin on lyhyt tai valikoiva muisti Kaumalla. Ja olisi ihan suotavaa, että osaisi perusmatematiikkaa.

Neuvotteluissa mukana olevilla puolueilla on eduskunnassa selkeä enemmistö eli 117 paikkaa. Hallituspohjalla on siis äänestäjien enemmistön mandaatti.

Edellisellä hallituksella sitä ei enää ollut perussuomalaisten hajoamisen jälkeen. Toisesta osasta puoluetta muodostettiin uusi puolue jatkamaan hallituksessa ilman vaaleja. Että miten sen demokratiakäsityksen kanssa oli?

"Mitä virkaa on vaaleilla, jos niiden tuloksella ei ole merkitystä?"

Edelliseen vedoten, eikö tämä kommentti tunnu lähinnä jeesustelulta?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"...itsekin jouduin monta kertaa painamaan jaa-nappia, vaikka tiesin että tämä päätös ei ole hyväksi Suomelle."

Jaa-a. Mitähän tällaisesta edustajasta pitäisi sanoa?

Antti Harkila

Kari Suomalaisen kepulainen "römpän ukko" sanoi aikanaan "minullako ei muka mielipidettä? Minähän kuulun äärikeskustaan!"

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Kokoomus on ansainnut oppositiopaikkansa

Hannu Rainesto

Sosialismilla/sosialisteilla ei ole mitään tekemistä hankkeilla olevan hallituksen kanssa. Jokainen neuvotteluissa oleva puolue on porvaripuolue, joista jokainen kannattaa kapitalismia!
Sosialismia kannattavat vain SKP ja KTP puolueina, eivätkä ne ole mukana edes Eduskunnassa.
Suomessa on ollut 101 vuotta kapitalistinen porvarivalta, eikä kommunisteilla ole ollut päivääkään valtaa maan asioihin. Kaikki vastuu on ollut kokoajan yksinomaan porvari vallalla!

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Mitä Sosialidemokraatit ja Vasemmistoliitto ovat? Kyllä puolueen nimi pitää ottaa vakavasti - varsinkin jos se lähes suoraan kertoo poliittisen suuntautuneisuuden: Sosialidemokraatit ainakin reilusti sosialisoivat, Vasemmistoliitto ilmeisesti hääräilee jotain vallankumouksen tapaista ns. vasemmistossa. Seitsemän tähden ja Nyt - liikkeet eivät kerro mitään, ellei ihmettelijä ole perehtynyt narsististen perustajien historiaan. Onneksi nämä liikkeet haihtuvat unohduksiin viimeistään perustajiensa mukana. Kokoomus on puolueen nimenä tolkuttoman kunnianhimoinen - kokoaa ja yhdistää muka kansan. Keskustapuolue ei nimenä kerro muuta kuin, että puolue on mieletön ja ohjelmaton tasapainoilija, joka tarpeen mukaan horjahtelee oikealle tai vasemmalle.

Hannu Rainesto

Objektiiviset tosiasiat merkitsevät, eivät subjektiiviset puheet ja kirjoitukset. Tosiasiassa Vasemmistoliiton ohjelmassa lukee, että kannattavat markkinataloutta. Ja sitä sama kannattaa Kokoomus, Keskustapuolue ja RKP, kaikki nämä pääomien omistajien puolueita. Vasemmistoliitto siis kannattaa kuten kirjoittaa puolueohjelmassaan markkinataloutta, joka on koko kapitalistisen yhteiskunnan ydin. SDP ei tästä ole pekkaa pahempi, samaa soopaa se kannattaa..!

Käyttäjän pasipulkkinen kuva
Pasi Pulkkinen

"...ja että talouden on oltava ylijäämäinen vuonna 2023, kun kausi päättyy..."

Hyvä Pia Kauma

Jos tutustut rahatalouden mekaniikkaan, huomaat ettei mitään aitoa julkisen talouden kestävyysvajetta ole olemassakaan. Tavoitteeksi laitettu budjettiylijäämä haittaa järkevää suhdanne riippuvaista poliittista ohjausta.

Pääomat syntyvät velasta. Tämä on rahatalouden fakta. Tällöin julkinen velkaantuminen tuottaa yksityissektorille lisää pääomia, joita tarvitaan juuri talouden kasvattamiseen.

Jos halutaan talouden nousevan taantumasta, on julkisen sektorin velkaannuttava. Toisaalta jos talous on ylikuumentunut, voi julkinen talous olla ylijäämäinen, jolloin se imee likviditeettiä pois markkinoilta ja hillitsee taloutta.

Tavoitteena oleva 75% työllisyys aste ja valtiontalouden ylijäämä ovat ristiriitaiset tavoitteet rahatalouden mekaniikan ja kansantalouden toiminnan näkökulmasta. Populistisissa puheenvuoroissa noita kyllä usein käytetään yhdessä.

Tässä rahatalouden mekaniikan alkeita ja kansantalouden toiminnan peruspilareita:

https://www.youtube.com/watch?v=E5JTn7GS4oA

Hannu Rainesto

Pääomat syntyvät uudesta ainutkertaisesta työvoiman kulutuksesta, velka on ainoastaan välivaihe tässä pääoman kiertokulussa.
Kos ei ole työvoiman kulutusta, kuten suurlakkoa, ei synny myöskään uutta arvoa ja siten uutta pääomaa, vaikka ottaisimme velkaa loputtomasti.
Kyllä asia on puhtaasti niin että maailman eliitti ja kapitalistinen järjestelmä elävät työläisen työvoiman kuluttamisesta, ei mistään muusta. Kaikki muu on keinottelua, tuon työläisen luoman arvon haalimiseksi itselleen pääomaksi. Juuri tämä pääoman kiertokulun prosessi tekee kapitalismista riistojärjestelmän ja tästä on myös siksi päästävä. Ei ole olemassa muuta yksityistä pääoma kuin sitä riistävää, vaikka voissa paistaisitte!

Toimituksen poiminnat